Diensten

Bouwen aan je online reputatie is een multidisciplinaire bezigheid. Met onze instructies kun je veel zelf. Maar natuurlijk willen we je daarbij graag helpen.

SEO optimalisatie

95% van de mensen zoekt via Google. Het is dus cruciaal dat jouw website geoptimaliseerd is voor de belangrijkste zoekmachine ter wereld.

Social Media

Vergroot je zichtbaarheid en kom directer in contact met je relaties door een effectieve inzet van social media. Voor veel bedrijven biedt dit veel kansen.

Strategie

Waar ligt de stip aan de horizon? En welke stappen moeten we nemen om daar te komen? Bij een strategie sessie gaan we deze vragen beantwoorden

Maar er is meer….

Online marketing

Facebook campagnes

Met 10,4 miljoen gebruikers is Facebook het grootste social media kanaal van Nederland. Een ideaal platform dus om op te adverteren. Dat kan heel gericht en voordelig. Wij weten hoe.

Google Adwords

Adverteren op Google werkt! Het is een van de meest doeltreffende manieren op te adverteren. En je bent direct zichtbaar op de gewenste zoekwoorden.

Instagram

Instagram groeit hard. Met carrousel-advertenties, foto-advertenties en video-advertenties is Instragram inmiddels een veelbelovend advertentie platform geworden.

Content creatie

Fotografie

Goede fotografie maakt je website aantrekkelijker. Een goede foto communiceert in een paar seconden een gevoel dat moeilijk te vangen is in woorden.

Luchtfotografie / dronevideo

Een mooi overzichtshot of een “fly over” geven een goed overzicht van jouw bedrijf, locatie of evenement. De mogelijkheden zijn eindeloos.

360 graden tour

Met een virtuele 360 graden tour beleef je de locatie alsof je er bent. Je kunt rondkijken en meerdere 360 graden foto’s aan elkaar koppelen.

Videografie

Video wordt steeds belangrijker. Het vertelt jouw verhaal sneller, overtuigender en met méér impact dan je zelf zou kunnen. Beeld is zóveel meer dan informatie. Beeld voegt emotie en overtuiging toe.

Smoelenboek fotografie

Het hele team professioneel en in stijl op de foto? De smoelenboek fotograaf regelt het. Snel, flexibel en zeer voordelig.

Animaties

Animaties maken de meest ingewikkelde verhalen begrijpelijk. Niet voor niets zie je animaties steeds meer op websites verschijnen.

Tekst redigeren / vertalen

Een goed geschreven tekst heeft meer autoriteit en zeggingskracht. Bij twijfel altijd er even een professional naar laten kijken.

E-mail marketing

Wie denkt dat emailmarketing zijn langste tijd heeft gehad heeft het mis. Deze tool wordt steeds vaker succesvol ingezet. Belangrijk is wel dat je heel specifiek inspeelt op de vraag en dus relevant blijft.

Copywriting

Aansprekende teksten die aansluiten bij de behoefte van jouw doelgroep zijn cruciaal. Wij kunnen je daar bij helpen.

Grafisch ontwerp / Huisstijl

Ontwikkeling huisstijl

Een professionele huisstijl schept vertrouwen. Het geeft je organisatie een visuele identiteit en verhoogt de herkenbaarheid. Wij ontwerpen met veel plezier een huisstijl waar je een verpletterende indruk mee maakt.

*

Drukwerk

Offline communicatie kan een belangrijke aanvulling zijn op jouw online communicatie. Folders, flyers, brochures. Wij hebben hier al jaren ervaring mee en kunnen je hierin adviseren.

Web banners

Interactieve of geanimeerde html5 banners houden de aandacht vast. Tussen al het visuele geweld moet je blijven opvallen.